Workplace Branding

Ook uw interieur vertelt een verhaal

  • Wij ontwerpen interieurs, die passen bij uw huisstijl: workplace branding
  • Wij zijn 2x bekroond met de Nationale Expo Jaarprijs!

Een communicatiebureau met verstand van architectuur? Ja. Unicum.

Interieurs die zeggen wie u bent: workplace branding of environment branding

“Toon mij uw tent en ik zeg u wie u bent”. Een waarheid als een koe.
De fysieke omgeving is zichtbaar, tastbaar en concreet. Daardoor is het een effectief, visueel communicatiemiddel: met de juiste uitstraling, beleving en boodschap creëer je een context waarbinnen de gewenste beleving kan plaatsvinden. Dit wordt ook wel workplace branding of environmental branding genoemd. Vaak zijn verschillende afdelingen betrokken bij een “interieur-klus”, zoals HRM, Marketing & Communicatie, ICT en Facility Management. Verschillende disciplines met verschillende, veelal technische prioriteiten, en terecht. Wij zetten er dan 1 centraal: de identiteit van de organisatie in een prettige werkomgeving.

Unicum is het communicatiebureau met verstand van architektuur. Kan dat echt ? Ja. Sterker: we voeren ook de projectregie als het moet. Misschien moeten we er in Nederland nog even aan wennen, aan investeren in workplace branding. Juist ook jonge werknemers willen zich verbonden voelen met de zaak. Workplace branding stimuleert dat gevoel. Thuiswerken is mooi, je op de zaak betrokken voelen ook.

De Nationale Expo Jaarprijs bekroonde 2x onze prestaties

Unicum is 3x genomineerd voor het winnen van de Nationale Expo Jaarprijs. Twee keer hebben we deze ‘Oscar voor het maken van de Beste Standpresentatie van het Jaar’ daadwerkelijk gewonnen! We zijn het enige bureau in Nederland die dit niveau bereikt heeft. Het is een topprestatie waar we beretrots op zijn.
Als we het met uw stand kunnen, geloof ons, dan kunnen we het ook met uw zakelijke interieur.

Enkele projecten

Beaumont | Bedrijfsintereiur

Cefetra | Bedrijfsinterieur

Whirlpool | Bedrijfsinterieur

Bekijk meer projecten