WordPress website laten maken

Een responsive WordPress website laten maken

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS), zo’n 50% van alle websites is tegenwoordig gemaakt in dit CMS. Of u nu een simpele starters website nodig hebt met een professioneel ontwerp, of een uitgebreide website wilt laten maken dat echt opvalt in uw vakgebied. Wij ontwerpen en bouwen een geweldige responsive WordPress website die werkt op elke desktop, tablet en smartphone. Natuurlijk kunt u zelf een website maken, maar wilt u een professionele website die goed in elkaar zit van binnen en buiten, dan moet u zeker een Wordpress website laten maken door Unicum. Neem snel contact op.

Wat is WordPress precies?

WordPress is een CMS, dat wil zeggen een systeem om uw website of webshop te beheren. WordPress is in feite ‘de achterkant’ van uw website. U kunt eenvoudig pagina’s aanmaken. bewerken (met tekst, afbeeldingen en video’s) en publiceren.

Waarom WordPress?

Zoals al eerder gezegd draait maar liefst 50% van alle websites op WordPress. De afstand tussen nummer één en de nummer twee (Joomla) is 42%. Enkele voordelen van Wordpress is dat het enorm flexibel, krachtig, snel en vooruitstrevend is. Het systeem en de plugins worden regelmatig geüpdatet, zodat de kans zo klein mogelijk is dat eventuele hackers de website in komen.

Werken met WordPress

WordPress is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De content wordt beheerd in uw dashboard en overzichtspagina. WordPress heeft standaard veel opties ingebouwd, wij kunnen extra opties verwijderen, zodat het nog overzichtelijker voor u is.

Thema of maatwerk?

Doordat er ontzettend veel websites gemaakt zijn in het WordPress CMS, betekent dit ook dat er veel gestandaardiseerde mogelijkheden zijn. Waar vraag is, is immers aanbod. Er zijn tienduizendenden gratis en betaalde thema’s. Een thema (ook wel bekend als template) is een vast sjabloon voor de opmaak van een website. Uiteraard is het ook mogelijk om een maatwerk WordPress website laten maken. Zelf zijn wij een groot voorstander van een combinatie van deze twee en werken niet alleen met templates. Bij een template zijn er veel vooraf ingestelde waardes waarvan de meeste niet gebruikt worden.

Enkele projecten

Bite Coaching

Bite Coaching | Webdesign

Wegh der Weegen

Wegh der Weegen | Webdesign

Van Rees Group

Van Rees Group | Webdesign

Bekijk meer projecten