Webdesign

De ideale website ontwerpen en maken

  • Voor een gebruiksvriendelijk ontwerp op maat
  • We denken mee over structuur, functionaliteiten en de inhoud
  • Rapportages, Google-resultaten, training en advies voor actuele websites

 

Diensten Online

Een website is tegenwoordig meer dan een digitale bedrijfspresentatie. In uw marketing communicatie speelt uw online presentatie dag en nacht een belangrijke rol. Wij ontwerpen en maken uw website, bij voorkeur in WordPress. Maar we doen meer dan dat.

De structuur van uw website

Wij willen voor u de ideale website maken. Daarom denken we graag mee over de structuur van uw website. Op welke manier wilt u met uw doelgroep online communiceren? Welke functionaliteiten passen daarbij? Bijna alles is mogelijk. Wij kijken naar uw visie en uw wensen. Dat is onze basis voor het ontwikkelen van het concept en de content. U kunt rekenen op een gebruiksvriendelijk ontwerp zonder overbodige functies. Uw website groeit mee met uw organisatie, is goed vindbaar en hij wordt gezien en bezocht door uw doelgroep.

  • Ontwerp op maat gemaakt door onze vormgevers
  • Extra of eigen functionaliteiten altijd mogelijk
  • Redactionele werkzaamheden (fotografie, tekstschrijven en vertalingen)
  • CMS (Content Management Systeem) voor eigen onderhoud van de content
  • Hosting en domeinregistraties
  • Rapportages, training en advies voor een actuele website
  • Integratie met social mediaplatforms

Wij maken van websites meer dan een online visitekaartje.

De website staat? Dan door naar optimale SEO!

SEO, de manier om online vindbaar te worden in Google. Als SEO specialisten helpen wij u om de website hoog te laten scoren op de belangrijkste zoekwoorden. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat u goed vindbaar bent voor uw doelgroep. Verstand van zoekmachines als Google en goed teksten kunnen schrijven, dat is de kunst die wij verstaan.  Wij zijn de SEO specialist die werkt in Amsterdam en verre omgeving.

Hoeveel bezoekers trekt uw website? Met optimale vindbaarheid trekt u meer organische bezoekers. We geven aan hoe een succesvolle SEO-strategie voor uw website er uit kan zien. Wij werken voor u aan slimme content met de juiste keywords. Deze effectieve zichtbaarheid draagt bij aan uw branding.

Maak met social media van relaties uw ambassadeurs.

SEO goed ingesteld? Dan op naar maximale integratie met social media!

Bedrijven die sociale media sterk integreren in hun processen, vertonen betere financiële bedrijfsresultaten dan bedrijven die sociale media niet integreren. Dat is één van de opmerkelijkste conclusies uit het InSites Consulting onderzoek bij 400 senior marketeers in Engeland en Amerika.

Er is een positieve relatie tussen integratie sociale media en bedrijfsresultaten. De positieve relatie gaat zelfs verder. Een goede integratie van sociale media, betekent eveneens een hogere impact van marketing communicatie en meer tevreden klanten. Toegegeven, het onderzoek kan geen antwoord bieden op de ‘kip-of-ei’ discussie. Het zou kunnen dat bedrijven met goede resultaten en tevreden klanten sneller de stap zetten naar de integratie van sociale media.

Maak van de inzet van social media een succes

De belangrijkste stap naar succes met social media is goede afspraken erover te maken met uw medewerkers en een goede, evenwichtige samenstelling van het social mediateam. Daarnaast is het van belang om een technische infrastructuur op te zetten om de resultaten ervan te monitoren en adequaat te kunnen bijstellen (“dashboarden”).

De sociale media initiatieven moeten in lijn zijn met de cultuur en de waarden van het betrokken bedrijf. De studie geeft aan dat bedrijven met waarden als ‘open’, ‘authentiek’ en ‘positivisme’ er sneller in slagen sociale media te integreren.

Social media zijn overwegend gratis. Ja dat wel. Maar het kost de nodige energie, dus geld.
Social medium draait om van relaties ambassadeurs en klanten te maken, om het winnen van hun vertrouwen. Dat komt te voet en gaat te paard, zegt men. Ook bij dit soort snelle media draait het om geduld, doorzettingsvermogen en creativiteit.
Wij helpen u graag verder om in haalbare stappen een succesvolle inzet van social media te behalen en vast te houden.

Enkele projecten

Bite Coaching

Bite Coaching | Webdesign

Wegh der Weegen

Wegh der Weegen | Webdesign

Van Rees Group

Van Rees Group | Webdesign

Bekijk meer projecten