Folders / flyers / posters / brochures ontwerp

Folders, flyers, posters en brochures ontwerpen

Wilt u reclame maken voor uw bedrijf? Dan kunnen folders, flyers, posters en/of brochures een uitkomst bieden. De vormgeving ervan moet opvallen en passen bij de huisstijl van uw bedrijf. En daar zorgt Unicum voor. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de papiersoort en het formaat. Welke foto’s of afbeeldingen passen het beste bij het bedrijf en het ontwerp? Wellicht moeten er foto’s gemaakt worden, daar kunnen wij ook voor zorgen.

Nog geen huisstijl?

Een huisstijl ontwerp is onderdeel van uw bedrijfsimago. Unicum bepaalt de gepaste kleuren, lettertypes en lay-out voor de huisstijl van uw bedrijf en vertaalt dit naar drukklare documenten (zoals o.a. visitekaart, briefhoofd of briefpapier, factuur, bestelbon, offerte, dankkaartje, enveloppe en omslag, sticker, enz). Wij zorgen ervoor dat uw huisstijl consistent wordt toegepast, zowel in uw offline als online communicatie.

Folders, flyers, posters en brochures laten drukken

Dubbelzijdig, voorzien van een ril, gevouwen, in verschillende formaten, diverse diktes, verschillende papier soorten, in kleur of zwart/wit, de mogelijkheden zijn in ruime mate aanwezig. In nauw overleg met u komen we altijd tot een uitmuntend eindresultaat.

Wie zijn wij: unicum communicatie

Unicum bestaat sinds 1997. Da’s mooi. Het betekent dat juist ook in onrustige tijden u bij ons de zekerheid van een ervaren buro-relatie heeft. Een bureau, waarin onderlinge taken probleemloos overgenomen worden, ook in vakantieperiodes. Wij hebben…

  • Bijna 20 jaar ervaring
  • 4 professionals, elk met 2 of meer kernspecialisaties
  • Kennis van de markt, wij denken met u mee hoe het beter kan
  • Altijd zin in nieuwe uitdagende projecten

unicum is gespecialiseerd in de creatieve vertaling van uw boodschap naar elke vorm van grafische producties. van folders maken tot het grafisch ontwerpen van huisstijlen, wij staan voor u klaar.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk onze portfolio of maak meteen een afspraak om uw wensen te bespreken.

Enkele projecten

Sorry, no posts matched your criteria.

Bekijk meer projecten