Autobelettering

Unicum Communicatie is uw partner op het gebied van autobelettering en maakt passende ontwerpen voor iedere auto!

Er bestaat geen betere reclame dan uw bedrijfswagen te voorzien van uw logo en uiting van uw bedrijf. Autobelettering valt immers op en komen op diverse locaties. Of het nu gaat om een personenautobestelwagen, bakwagen, touringcar, vrachtwagen of trailer; u kunt bij Unicum voor alles terecht. Het plaatsen van een advertentie is over het algemeen duurder en gezien de frequentie kunt u met uw beletterde bedrijfswagen zeker weer een paar jaar voorruit.

Van logo tot en met carwrapping

Om het beste resultaat te behalen brainstormen wij graag met u. Uw auto is immers uw mobiele visitekaartje waar u trots op wilt en moet zijn. En wij ook. Dus wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn gespecialiseerd in autobelettering in de breedste zin van het woord. Van het gehele proces van ontwerp tot productie. Naast autobelettering is Unicum ook de specialist in gevelreclame, standbouw, zakelijk interieur en zakelijke stickers van en omgeving. Bekijk gerust ons portfolio om de verschillende projecten te bekijken.

Specialist in autobelettering

Beletterde bedrijfsvoertuigen kom je elke dag tegen in het verkeer. De ene is uitbundig en groot, de andere juist bescheiden en klein. Toch vallen beiden op tussen het overige verkeer en hebben ze hetzelfde doel: interesse wekken door de naam, logo, herkenbare kleuren en een opvallende boodschap en/of afbeelding. Onze specialiteiten op het gebied van autobelettering  is carwrapping (het volledig inpakken van uw bedrijfswagen), een voertuig voor zien van striping, naam, logo of een visual. Daarnaast kunt u kiezen voor een dakwrap, spoilerwrap of alleen het inpakken van uw spiegels. 

Naast het ontwerpen van uw autobelettering kunnen wij natuurlijk ook een nieuw logo & huisstijl en andere drukwerk voor u ontwerpen.

Kijkt u uit naar een nieuw, uniek ontwerp? Neem dan vrijblijvend contact op met Unicum Communicatie.

Enkele projecten

Schoonmaken.nl | Autobelettering

Prolumi | Autobelettering

Turbulent | Autobelettering

Bekijk meer projecten