Videoproductie

Videoproducties, animaties en montages: laat je bedrijf zien!

Videproductie presentatie

Het is een feit. De populariteit van YouTube en Vimeo bewijzen het al een tijdje. Ook uw klanten bekijken het liefst een videopresentatie over uw bedrijf of product. De voorbeelden van onze videoproducties spreken voor zich.

Video is betaalbaar

Veel mensen denken dat een budget voor een representatieve videofilm in de tienduizenden euro’s loopt. Dat zou kunnen wellicht voor grote merken en voor commercials. Bij Unicum wijst de praktijk wijst uit dat een videopresentatie echt betaalbaarder is dan menigeen denkt. Want inmiddels zijn er zoveel handige montage-opties. We kunnen bestaand videomateriaal opnieuw monteren in een hedendaags jasje, we kunnen met stilstaande beelden (foto-opnames) werken en deze aanvullen met opvallende tekst-animaties. We kunnen met een redelijk eenvoudige camera bij jou op locatie zeer goed bruikbare, highresolutie-opnames maken en ook onze prachtige drone-opnames zijn een betaalbare optie.
Populair zijn op dit moment frisse, korte animaties, soms met de hand geschetst, dan weer met behulp van computereffecten.

Laat u niet tegenhouden door te denken dat een video te duur zal zijn. Natuurlijk is het prettig als er een serieus budget is. Echter wie niet veel heeft, moet slim zijn: neem contact met ons op en we vinden een creatieve oplossing binnen elk budget vanaf € 1.500,–.

Wat maken wij?

Natuurlijk moeten we samen in gesprek gaan over de behoefte aan content (video en/of animatie), maar een greep uit het type producties dat wij zoal produceren: trailers, promotievideos, animaties, explanationals, talking heads, event registraties, bedrijfsfilms, interne communicatie clips, testimonials, videoclips, product promo’s en meer.

Hogere vindbaarheid

Een bedrijfsvideo op YouTube draagt bij aan uw vindbaarheid via Google. Google herkent zelfs de geluidsinhoud en slaat deze op als zoektermen. Korte, krachtige videoproducties leveren resultaten op in vindbaarheid en conversie.
Unicum maakt jouw bedrijfsfilm van script tot en met eindmontage.

We zorgen er bovendien voor dat je onze videoproductie kunt gebruiken:

  • Als visitekaartje op jouw LinkedIn- en Facebookpagina
  • Als promotievideo in jouw zakelijke blog
  • In je PowerPoint-presentatie
  • op jouw mobiele telefoon

Je boodschap centraal

Er zijn veel nieuwe videotoepassingen en – gadgets. Videoproducenten gebruiken ze maar al te graag. Unicum houdt bij het maken van uw bedrijfsfilm altijd de inhoud en uw boodschap voor ogen. Een video is succesvol als je boodschap de juiste aandacht krijgt. Toeters en bellen toevoegen is een extra, zeker geen noodzaak.

“96% meer kans dat men doorklikt in een email of op een website als deze een video of animatie bevat”.

“60% van alle online data is video, in 2018 is dit zelfs 84%”.

“60% geeft de voorkeur aan video boven tekst”.

“Video wordt door Google 53 x beter geïndexeerd dan tekst”.

“Lopende Google Adwords & Facebook campagnes converteren in de regel 10 tot 15% beter als op de landingspagina goede en onderscheidende video content wordt getoond”.

Enkele projecten

Sawadee | Video

Happy Pie | Video

Bekijk meer projecten