Trainingsbureaus

Trainingsbureaus

PowerPoint Trainingsbureaus

Iemand of groepen trainen en iets aanleren doe je zeker ook met de steun van goede presentatiemiddelen. Bij trainingen, cursussen en workshops is een beamer of beeldscherm als visueel hulpmiddel bijna onmisbaar.

Voor (internationale) trainingsbureaus, maar ook de individuele coach maken we modulaire “lespakketten” in PowerPoint. Voor enkelen printen we deze ook uit in handige hand-outs of syllabi. Vaak gaat het hierbij om functionele lesstof en praktische informatie-overdracht. Er mogen hierin best wel wat meer teksten voorkomen. De content is bij dit soort trainingen vaak belangrijker dan de vorm. Toch denken we ook graag mee om hierin  waar nodig treffende beelden te gebruiken of een verhelderende illustratie of video-instructie. Het oog wil ook wat!

We worden ook ingezet om bestaande, maar zeker nog actueel trainingsmateriaal in een nieuw, moderner visueel jasje te steken. Soms betekent dit dat we gewoon “meters maken” om de talrijke oefenstof over te zetten in vernieuwde templates met frisse kleuren en een moderne opmaak . Ook dit is geen probleem voor ons en we doen het overzetten van bestaand lesmateriaal tegen een aangepast tarief.

Enkele projecten

NVM

NVM | PowerPoint

NPO | PowerPoint

NPO | PowerPoint

Gazprom presentatie

Gazprom International Training | PowerPoint

Bekijk meer projecten