Interactieve presentatie in PowerPoint

Interactieve presentatie in PowerPoint

Er is een groot verschil tussen het houden van een lezing en van een presentatie. Voorkom een presentatie die je dwingt het letterlijk van A tot Z te moeten “afdraaien” .
Bij een interactieve presentatie kan het publiek ad hoc een verandering willen in de vastgestelde agenda of stelt het onverwachts meer vragen over het onderwerp. Niemand verwacht tegenwoordig nog een standaard presentatie.
En jij wilt jouw publiek betrokken houden bij je presentatie, wat er ook gebeurt!

Want jij bent er voor je publiek. Je wilt relevant blijven, kunnen inspelen op vragen en opmerking en je wilt de aandacht vasthouden. Daarom maken wij met plezier voor jou een interactieve presentatie in PowerPoint!

PowerPoint Interactieve presentatie

Bij interactieve presentaties kunnen er ter plekke keuzes worden gemaakt in welke slides wel en welke slides niet worden behandeld. Dit gebeurt door het aanklikken van een slim, al dan niet onzichtbaar, flexibel navigatiemenu. Met onze interactieve PowerPoint presentaties blijft u met een speels gemak de regie houden over het verloop van uw presentatie.
Wij maken één algemene, soort moeder-presentatie, die je zelf per doelgroep flexibel en vooral relevant kunt instellen, kunt aanvullen en kunt toepassen voor meerdere doelen, voor meerdere soorten presentaties en voor elk voorgeschreven tijdsblok. Blijf elke situatie de baas met onze interactieve presentaties.

Enkele projecten

Hillenaar | Prezi

Hillenaar | Prezi

PowerPoint Railsupport

Railsupport | PowerPoint

Prezi Unicum

Unicum | Prezi

Bekijk meer projecten