Evenementen/beurzen/congressen


Evenementen/beurzen/congressen

Evenementen / beurzen / congressen
 presentatie

Op een beurs of tijdens een congres zijn al dan niet flitsende boodschappen op beeldschermen inmiddels niet meer weg te denken. Grootbeeldschermen of juiste kleine laptops kunnen elk soort contactmoment met de juiste informatie ondersteunen.

Wij verzorgen deze content graag. We weten hoe een verkoopgesprek op een beurs verloopt, hoe je de aandacht van de gangpadbezoeker krachtig wilt pakken en vasthouden. We begrijpen ook dat we daarvoor meestal vanuit bestaand materiaal moeten werken. Budgetten zijn immers zeker niet overal sky high.
Denk niet, dat een beeldschermpresentatie tienduizenden euro’s kost. Sterker: het is betaalbaarder dan je denkt. Dus waarom zou je een contactmoment op een beurs of evenement missen vanwege het ontbreken van een visuele blikvanger of van een strak opgezet beeldverslag?
Vraag ons naar de mogelijkheden binnen je budget.

Ook sprekers op congressen verlangen een goede visuele ondersteuning, vaak in PowerPoint.
Te vaak zien we zelf opgebouwde presentatie vol met bulletpoints, veel teksten en onhandige diagrammen en tabellen. Sprekers en congresorganisatoren kunnen ons inschakelen om met gemakkelijke templates informatie goed en duidelijk te laten overkomen.

Houd de aandacht vast van het publiek. Gebruik alle mogelijkheden die PowerPoint biedt en laat ons eens meedenken en werken aan die pakkende presentatie, die elke spreker zich zou wensen om een onuitwisbare indruk te maken bij zijn of haar toehoorders.
Ook bij de keuze voor de noodzakelijke hardware, zoals de keuze van het juiste type beeldscherm, een goede verlichting en van het juiste type microfoon en geluid, zijn we je graag van dienst.

Vergelijkbare projecten

Sevenstar Yacht transport

Sevenstar | PowerPoint

NPO | PowerPoint

NPO | PowerPoint

Gazprom presentatie

Gazprom International Training | PowerPoint

Bekijk meer projecten