Logo laten ontwerpen

Wilt u een logo laten ontwerpen?

Een logo laten ontwerpen is meer dan een aantal letters en een plaatje samenvoegen. Het logo moet een geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Het moet in één oogopslag duidelijk zijn waar uw bedrijf voor staat. En dit begrijpt Unicum als geen ander.

Unicum ontwerpt bedrijfslogo’s. Dat is de eerste stap naar een complete huisstijl. En net als in het gewone leven, is de eerste stap de lastigste. Het gaat immers niet alleen om het ontwerpen van een mooi logo. Het gaat ook om het begrijpen waar u met uw bedrijf voor staat en waarin u zich onderscheidt. Combineer het logo met een nieuwe website, of kies er op basis van uw nieuwe logo voor om ook uw huisstijl opnieuw te laten ontwerpen.

Huisstijl / Logo laten ontwerpen

Een mooi logo, daarover verschillen de meningen.
Een goed logo is een bedrijfslogo dat naadloos aansluit op uw identiteit.

Hoe gaan we te werk?

U gaat een logo laten ontwerpen door Unicum. Wij ontvangen uw visie en ideeën en dit vertalen wij naar een uniek en passend logo. U heeft dus alle zeggenschap in welke kleur of kleuren, vormen en lettertypes u graag het logo ziet. We gaan zo spoedig mogelijk aan de slag om een aantal concept-ontwerpen te maken op basis van uw wensen en onze creativiteit. Deze zullen we opsturen om te zien of we op de goede weg zijn en onze ideeën op elkaar aansluiten. Nadat wij uw feedback hebben gekregen, gaan wij er vervolgens weer mee aan de slag. Dit proces herhalen we totdat u volledig tevreden bent over uw logo.

Persoonlijke benadering en kwaliteit staat bij ons voorop

Unicum Communicatie bestaat sinds 1997. Wij ontwerpen uw logo, huisstijl en ontwikkelen uw drukwerk van hoogwaardige kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Enkele projecten

Sorry, no posts matched your criteria.

Bekijk meer projecten