Huisstijl laten maken

Wilt u een huisstijl laten maken?

Toe aan iets vernieuwends voor uw onderneming en wilt u een nieuwe huisstijl laten maken? Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit typografie (lettertypen), consistent toegepaste kleuren, fotografie (stijl) en vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor herkenbaarheid van uw onderneming. En herkenning wekt natuurlijk vertrouwen op bij klanten.

Voor de ontwikkeling van een goede huisstijl is veel tijd en aandacht vereist. Er moet duidelijk in kaart gebracht worden wie uw doelgroep, visie, functie en imago is. Vanuit die punten worden de eerste schetsen gemaakt.

Bij Unicum bent u voor een unieke, opvallende, herkenbare huisstijl die aansluit bij uw visie en uitstraling van uw onderneming bij het goede adres!

 

Huisstijl / Logo laten ontwerpen

Bedrijven die met één herkenbaar profiel naar buiten treden, plukken daar vroeg of laat de vruchten van.

Een nieuwe huisstijl laten maken, hoe gaan we te werk?

U gaat een huisstijl laten maken door Unicum. Wij ontvangen uw visie en ideeën, onderzoeken de doelgroep en concurrenten van uw bedrijf en dit vertalen wij naar een uniek en passende huisstijl. We gaan zo spoedig mogelijk aan de slag om een concept-ontwerp te maken op basis van uw wensen en onze creativiteit. Deze zullen we opsturen om te zien of we op de goede weg zijn en onze ideeën op elkaar aansluiten. Nadat wij uw feedback hebben gekregen, gaan wij er vervolgens weer mee aan de slag. Dit proces herhalen we totdat u volledig tevreden bent over uw huisstijl.

Nadat alle ontwerpen goedgekeurd zijn, dan ontvangt u van ons de definitieve bestanden. U kunt voor drukwerk zelf een drukker uitkiezen waar u zich prettig bij voelt. Uiteraard kunnen wij u hierin ook adviseren of dit volledig uit handen nemen.

persoonlijke benadering en kwaliteit staat bij ons voorop

Unicum Communicatie bestaat sinds 1997. Wij ontwerpen uw logo, huisstijl en ontwikkelen uw drukwerk van hoogwaardige kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Enkele projecten

Sorry, no posts matched your criteria.

Bekijk meer projecten