Logo en huisstijl

Een logo en huisstijl laat zien wie u bent

Elk bedrijf verdient

  • een uniek logo,
  • een onderscheidende huisstijlpresentatie en
  • éénduidige herkenbaarheid in al haar andere uitingen.

En Unicum regelt dit.

Diensten Logo en Huisstijl

Een mooi logo, daarover verschillen de meningen.
Een goed logo is een bedrijfslogo dat naadloos aansluit op uw identiteit.

Unicum ontwerpt bedrijfslogo’s. Dat is de eerste stap naar een complete huisstijl. En net als in het gewone leven, is de eerste stap de lastigste. Het gaat immers niet alleen om het ontwerpen van een mooi logo. Het gaat ook om het begrijpen waar u met uw bedrijf voor staat en waarin u zich onderscheidt.

Uw unieke bedrijfsprofiel

Samen met u halen we uw unieke bedrijfsprofiel naar voren. Welke passies zijn uw drijfveren? Waarom doet u wat u doet? We zoeken naar uw verhaal, uw unieke archetype. Dat is de basis voor het grafisch vertalen van uw verhaal naar een logo dat past als een maatpak. en wat we voor u kunnen, kunnen we zeker ook voor uw merk.

Ontwerpen doen wij met ons hoofd. En omdat we deze 1e denkfase goed aanpakken, levert het veel gemak en tijdwinst op in het vervolgtraject.

Unicum gaat een stap verder

De volgende stap bestaat uit het vertalen van het logo naar de handelscorrespondentie, folders, brochures en zeker ook naar uw website. Wedden dat uw stijl uw klanten goed bevalt?

En daarna gaan we weer verder… Unicum is ook een expert in het driedimensionaal ontwerpen van uw huisstijl. We zetten uw stijl door naar de standpresentatie op de beurs of naar hét 3D-visitekaartje van uw organisatie: het interieur. We ontwerpen met plezier uw ontvangst- en vergaderruimtes en begeleiden de verbouwing tot in de puntjes. Workplace branding noemen we dat. In simpele tekst: “Toon mij uw tent en ik zeg u wie u bent.”

Wees uzelf en laat ons uw huisstijl vormgeven. Wij maken u en uw organisatie beter, zichtbaarder en relevanter. Uw identiteit en huisstijl zijn bij ons in slagvaardige handen.

Enkele projecten

Negrea Tandartsen visitekaart

Negrea Tandartsen | Marketing

Stichting Bikkel | Marketing

Kromhout

Kromhout | Marketing

Bekijk meer projecten