Legal design en corporate branding advocatenkantoren

Legal design en advocatenkantoren

Legal design is echt een vak apart, althans zo beschouwen wij dat en bovendien is het high confidential werk. Wij beschikken hiertoe over juiste procedures.

PowerPoint Legal design en advocatenkantorenOnze opdrachtgevers in dit bijzondere vakgebied zijn advocaten- en notariskantoren en de overheid met name Justitie, douane en gemeentebesturen. Maar denk ook aan verzekerings- en energiebedrijven en accountantskantoren die veelal complexe contracten en overeenkomsten met hun afnemers steeds meer in klare beeldtaal willen en moeten verduidelijken en aanbieden. Onze PowerPoint-kunsten bieden dan uitkomst, waarbij we heel duidelijk op efficiënt en effectief beeldgebruik inzetten. Dat is geheel anders dan inhoud grafisch vormgeven om “het mooier te maken”. 

Ons legal design toegepast in PowerPoint betekent dat we onder meer interactieve tijdlijnen, geldstromen, organisatiestructuren, gespreksverslagen, mindmaps, medische toelichtingen en reconstructies compact, helder en vooral correct weergeven zonder de juridische waarde ervan tekort te doen.
Vanuit de PowerPoint-techniek is het design vervolgens bruikbaar in statische print of op beeldscherm, al dan niet verwerkt met animatie en videotechnieken.

Beeldtaal is van deze tijd en wint overal terrein, buiten en binnen het gerechtshof. Een goede presentatie met heldere infographics brengt uw cliënten tot de juiste inzichten en biedt uw betoog nieuwe, interessante kansen.

Noem ons gerust uw juridische beeldvertaler of legal designer. Het maakt niet zoveel uit. Sommige vinden ons bijna beeld-psychologen. Kortom: men kan  allerlei dure taal over onze kunsten uitspreken, maar wij laten liever ons werk voor zich spreken, tegen een betaalbaar tarief.
Hoe dan ook, indien nodig werken wij 24/7 aan uw zaak. Dat is onze uitspraak!

Legal design:
Corporate branding, speciaal voor juristen en notarissen

Naast legal design verzorgt Unicum de complete branding voor grotere en kleinere organisaties. Notaris- en advocatenkantoren hebben daarbij onze bijzondere aandacht. Deze kantoren hebben steeds meer moeite zichzelf in het alsmaar groeiende juridische aanbod onderscheidend in de markt “neer te zetten”. Een advocaat of notaris ontbreekt het vaak aan tijd om dit te realiseren en is daartoe niet opgeleid. Wij wel en tijd maken we!
Creatief, helder en altijd integer gaan wij voor onze relaties aan de slag. Onze zorgvuldige aanpak en branchespecialisme maakt ons daarbij redelijk uniek. We adviseren hen over hun positionering, hun huisstijl, hun website, hun promotie en PR, kortom: over hun branding. We geven dit creatief vorm en voeren het efficiënt uit. “Jullie hebben ons vernieuwd en de website brengt ons klanten aan”, verwoordde een relatie dit onlangs.

Enkele projecten

PowerPoint Legal Arbeidsrecht

Arbeidsrecht | PowerPoint

PowerPoint Legal Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht | PowerPoint

PowerPoint Legal Strafrecht

Strafrecht | PowerPoint

Bekijk meer projecten