Offerte maken PowerPoint

Een offerte maakt meer kans met PowerPoint

Offerte maken PowerPoint

Met onze hulp kan jouw offerte meer zijn dan het aanbieden van een prijsindicatie. Meer en meer bedrijven gebruiken voor het indienen van hun offertes een professioneel opgezet PowerPoint- document. Dit versterkt de offerte aanzienlijk. De reguliere offerte vertoont nu vele extra opties, bijvoorbeeld voor meer achtergrondinformatie over jouw organisatie, over gelijksoortige voorbeelden in de praktijk, of voor persoonlijke informatie over de contactpersoon of het team die de potentiële opdracht zal gaan uitvoeren of met uitspraken van andere tevreden klanten over soortgelijke aanbiedingen.

De prijsopgave blijft natuurlijk de kern van het Powerpoint-document, maar optioneel kan de potentiële klant doorklikken naar meer informatie. Dat is extra service en dus een extra kans om je te onderscheiden van andere aanbieders.

Wie aandacht schenkt aan het professioneel presenteren van zijn of haar offerte maakt meer kans op de opdracht. Zo simpel is het.
Het mooie is dat deze inspanning maar 1x geleverd hoeft te worden. Is eenmaal door ons je offerte-presentatie gemaakt, dan is die voor al jouw andere offertes ook bruikbaar.

Enkele projecten

Succes Schoonmaak | PowerPoint

Kantoorvilla Zwolle

Kantoorvilla Zwolle | PowerPoint

Sevenstar Yacht transport

Sevenstar | PowerPoint

Bekijk meer projecten